Godišnja konferencija za štampu i novogodišnji prijem za novinare


Područna privredna komora Bijeljina organizovala je godišnju konferenciju za štampu i tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija

27.12.2023.

Područna privredna komora Bijeljina organizovala je godišnju konferenciju za štampu i tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija i urednike redakcija.Predsjednik Savić iskazao je zahvalnost na kontinuiranom medijskom praćenju i izvještavanju o dešavanjima i aktivnostima koje sprovodi PPK Bijeljina kao i o drugim aktielnim pitanjima koja su od velike važnosti za privredu Republike Srpske.Tokom konferencije za štampu, govorilo se o aktivnostima Komore u godini na izmaku, postignutim rezultatima privrede, spoljnotrgovinskoj razmjeni, izazovima i planovima za naredni period.
Područna privredna komora Bijeljina u 2023. godini bila je posvećena aktivnoj komunikaciji sa medijima ostvarivši 60 izjava za medije i 19 saopštenja za javnost. Pored toga, PPK Bijeljina organizovala je 69 događaja za privredna društva koji su obuhvatali organizaciju seminara, edukacija, javnih rasprava i drugih sastanaka.Izdato je 350 javnih dokumenata, realizovano 4 projekta a privrednim subjektima upućena su 24 obavještenja o izmjeni propisa. U registru redova vožnje PPK Bijeljina evidentirano je 37 područnih, autobuskih linija. Prema nosiocima lokalnih vlasti upućene su 4 inicijative za pomoć privrednim društvima sa teritorije PPK Bijeljina dok je jedinstveni Komorski sistem Republike Srpske u 2023. godini uputio 40 inicijativa za izmjene postojećih propisa ili donošenje novih na nivou RS i BiH. 

Direktorica Slavica Marković i predsjednik Stevo Savić uručili su zahvalnice predstavnicima medijskih kuća za poseban doprinos u razvoju privrednog ambijenta regije Bijeljina. 

Ovakvi događaji su od izuzetnog značaja za jačanje saradnje između Komore i medija, kako bi se bolje predstavili rezultati ali i poteškoće sa kojima se susreće privreda.




 

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder