Održana besplatna specijalizovana obuka „Podizanje svijesti o opasnostima na radu i bezbjednosti u poljoprivredno-prehrambenoj industriji"


U organizaciji Privredne komore Republike Srpske i Područne privredne komora Bijeljina, a u okviru projekta EU4BusinessRecovery, u Bijeljini je juče održana besplatna specijalizovana obuka za predstavnike privrednih društava koja se bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom ili preradom poljoprivrednih proizvoda i sirovina.

16.02.2023.

U hotelu Drina u Bijeljini juče je održana besplatna specijalizovana obuka „Podizanje svijesti o opasnostima na radu i bezbjednosti u poljoprivredno-prehrambenoj industriji (uključujući COVID-19 mjere)".

Obuku su organizovale Privredna komora Republike Srpske i Područna privredna komora Bijeljina, u okviru projekta EU4BusinessRecovery koji implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) uz finansijsku podršku Evropske unije i Vlade Savezne Republike Njemačke. Specijalizovana obuka za cilj ima podizanje svijesti o značaju unapređenja zaštite i sigunosti na radu, podizanje nivoa znanja zaposlenih u poljoprivredno-prehrambenoj industriji, kao i motivisanost radne snage, upravljanje rizikom i unapređenje učinka poslovanja.

Edukaciji su prisustvovali predstavnici privrednih društava koja se bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom ili preradom poljoprivrednih proizvoda i sirovina. Svi prisutni koji su pohađali obuku, imali su priliku da putem testova provjere stečeno znanje i dobiju uvjerenje o uspješno odslušanoj obuci.

Naredne obuke biće održane u Doboju 21. februara 2023. godine i u Trebinju 10. marta 2023. godine.

U ime Privredne komore Republike Srpske obuci su prisustvovali sekretar Udruženja poljoprivrede i prehrambene industrije Dragan Šepa i rukovodilac Službe za pravne, kadrovske i opšte poslove Marko Savić, a u ime Područne privredne komore Bijeljina sekretar Savjeta za poljoprivredu i prehrambenu industriju Željko Vidić i stručni saradnik za projektne aktivnosti Srđan Marinković.

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder