Poziv na informativni sastanak ''Challenge to change''


Područna privredna komora Bijeljina Vas poziva na informativni sastanak - prezentaciju Projekta za mala i srednja preduzeća. Privredni subjekti iz Bosne i Hercegovine imaju priliku da dobiju bespovratna sredstva iz "Challenge" fonda.

03.11.2022.

Područna privredna komora Bijeljina Vas poziva na na informativni sastanak-prezentaciju Projekta: Challenge to Change“ za mala i srednja preduzeća, u četvrtak, 10.11.2022. godine, u prostorijama Područne privredne komore Bijeljina, Stefana Dečanskog b.b., Bijeljina, sa početkom u 12,00 časova.
 
Uz prezentaciju projekta imaćete priliku da postavite pitanja i dobijete dodatne informacije od projektnog tima koji realizuje ovaj grant program finansiran od Kraljevine Švedske, predstavnika Regionalne razvojne agencije SERDA, Sarajevo i Agencije za razvoj preduzeća EDA, Banja Luka.

Privredni subjekti iz Bosne i Hercegovine i Švedske sa inovativnim poslovnim idejama, proizvodima ili uslugama koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH, imaju priliku dobiti bespovratna sredstva iz "Challenge" fonda u okviru prvog poziva za prijavu aplikacija.

Za potencijalne korisnike iz kategorije zrelih privrednih subjekata iz kategorije MSP (mala i srednja preduzeća, do 250 zaposlenih), koji posluju dvije godine i više, maksimalan iznos grant sredstava do 30.000,00 EUR. Aplikanti su obavezni obezbijediti i minimalno vlastito učešće od 50% ukupne vrijednosti predloženog projekta. Period implementacije projekta ne može trajati kraće od tri mjeseca i duže od 12 mjeseci.

Projekt ''Challenge to Change 3.0'' je trogodišnji projekat koji će se realizovati kroz 4 javna poziva ukupne vrijednosti 3 miliona EUR, koji finansira Švedska. Projekt implementira Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA u partnerstvu sa Agencijom za razvoj preduzeća EDA, Banja Luka. Partner u projektu je i Region Ostergotland, Istočna Švedska.

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder