PPK Bijeljina na otvaranju kancelarije Investiciono - razvojne banke RS u Bijeljini


Direktorica PPK Bijeljina Slavica Marković prisustvovala je otvaranju kancelarije IRB RS u Bijeljini i okruglom stolu o aktuelnom stanju i perspektivama poslovanja za privrednike sa područja Bijeljine i Semberije, koji je održan nakon ceremonije otvaranja.

22.12.2021.

Kancelarija Investiciono-razvojne banke Republike Srpske otvorena je juče u Bijeljini, na adresi Neznanih junaka 34.

Pored v.d. direktora Investiciono-razvojne banke Republike Srpske Dražena Vrhovca, svečanom otvaranju prisustvovali su i ministarka finansija Republike Srpske Zora Vidović, ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vjekoslav Petričević, direktor Garantnog fonda Republike Srpske Radivoja Krčmar i direktorica Područne privredne komore Bijeljina Slavica Marković.

Vršilac dužnosti direktora Investiciono-razvojne banke Republike Srpske Dražen Vrhovac rekao je da je otvaranjem kancelarija u ovom gradu jasno pokazana namjera te banke za ravnomjernim razvojem Republike i pružanjem podrške za privrednike, kao i građane koji koriste stambene kredite.

- Na području Semberije smo do sada uložili više od 340 miliona KM u podršci privredi, od čega 68 miliona KM u stambeni fond. Podržali smo i obveznice i grada Bijeljina sa 7,7 miliona KM, kao i Vlasenice, Šekovića, Osmaka, Lopara čime jasno pokazujemo da pružamo podršku svim lokalnim zajednicama, privrednicima i građanima - rekao je Vrhovac.

Regionalna kancelarija IRB-a u Bijeljini je četvrta u Republici Srpskoj, nakon onih u Prijedoru, Istočnom Sarajevu i Trebinju, čime je kompletirano regionalno širenje ove banke širom Republike.

Nakon otvaranja, u Centru za kulturu "Semberija" održan je okrugli sto o aktuelnom stanju i perspektivama poslovanja za privrednike sa područja Bijeljine i Semberije.

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder