Javna rasprava o Nacrtu zakona o fiskalizaciji


Ministarstvo finansija Republike Srpske i Privredna komora Republike Srpske organizuju Javnu raspravu o Nacrtu zakona o fiskalizaciji.

12.11.2021.

Ministarstvo finansija Republike Srpske i Privredna komora Republike Srpske, pozivaju sve zainteresovane članice Privredne komore Republike Srpske da prisustvuju javnoj raspravi o Nacrtu zakona o fiskalizaciji RS. Javna rasprava će se održati dana 23.11.2021. godine u 12.00 časova u prostorijama Privredne komore Republike Srpske, sala „Jahorina“.
 
S obzirom na trenutne okolnosti izazvane pojavom korona virusa, broj učesnika će biti ograničen na maksimalno 50 osoba u sali „Jahorina“  koja ima dupli kapacitet, upravo kako bismo omogućili da se ispoštuju sve epidemiološke mjere i da se osigura bezbjedan boravak svih učesnika koji bi prisustvovali.
 
Pozivamo sve zainteresovane za prisustvo na javnoj raspravi, da se prijave na adresu elektronske pošte aleksandraik@komorars.ba najkasnije do 19.11.2021. godine do 16 časova.
 
ONLINE UČEŠĆE U JAVNOJ RASPRAVI
 
Svi zainteresovani koji nisu u prilici da prisustvuju javnoj raspravi, imaće mogućnost da učestvuju u raspravi putem ZOOM aplikacije. Link za registraciju na javnu raspravu je:
 
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZItcO6grjovHNYiFuRxqyG2h4HGzcZ3kADn
 
Nakon uspješne registracije automatski će Vam biti dostavljen link za praćenje javne rasprave.
 
Narodna skupština Republike Srpske razmatrala je Nacrt ovog zakona na 18. redvnoj sjednici i usvojila Zaključak da se Nacrt zakona o fiskalizaciji uputi na javnu raspravu, jer se navedenim Nacrtom zakona uređuju pitanja koja su od posebnog značaja za građane i o kojima je neophodno da se najšire konsultuju zainteresovani organi i organizacije, privredna društva, naučne i stručne institucije.

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori
  • infobiz slajder