Отворен Међународни сајам пољопривреде „Интерагро 2023”


У Бијељини отворена највећа сајамска манифестација из области аграра у Босни и Херцеговини, Међународни сајам пољопривреде „Интерагро 2023”.

21.09.2023.

У Бијељини је отворена највећа сајамска манифестација из области аграра у Босни и Херцеговини, Међународни сајам пољопривреде „Интерагро 2023”.

Међународни пољопривредни сајам свечано је отворио министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Саво Минић, који је поручио да је овај сајам из године у годину прерастао у једну од највећих и најозбиљнијих пољопривредних манифестација региона, гдје се произвођачима отвара прилика за сарадњу, повезивање и склапање нових пословних односа.

Осим Минића, на отварању сајма, присутнима су се обратили и предсједник Привредне коморе Републике Српске Перо Ћорић,  вршилац дужности директора предузећа АД „Град“ Ратомир Драганић, предсједник Привредне коморе Војводине Бошко Вучуревић, као и помоћник министра пољопривреде, шумарства и водопривреде Србије Ведрана Илић.
Отварању је присуствовао и министар привреде и предузетништва Републике Српске Војин Митровић.

Овогодишњи број излагача до је сада највећи, а у односу на претходне године тај број расте.
Подручна привредна комора Бијељина, Привредна комора Републике Српске и Спољнотрговинска комора БиХ наступају на заједничком штанду на којем ће своје производе представити 8 излагача.

Предсједник ППК Бијељина Стево Савић заједно са предсједниом ПКРС Пером Ћорићем посјетио је штандове привредних друштава а разговори су вођени са министром пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Савом Минићем, министром привреде и предузетништва Војином Митровићем, представницима Града Бијељина као и представницима Привредне коморе Војводине и Регионалне привредне коморе Јабланичког и Пчињског управног округа.

Тродневна сајамска манифестација траје до петка, 22. септембра, на простору Агро-тржног центра „Кнез Иво од Семберије“ гдје су учесници своје производе изложили на отвореном и затвореном простору.

Партнери Сајма „Интерагро“ су Привредна комора Војводине и Привредна комора Републике Српске, а покровитељ Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске.


 
 

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder