Позив за учешће на Другом сајму женског предузетништва бијељинске регије


Други сајам женског предузетништва бијељинске регије биће одржан 30.09.2023. године (субота) на Тргу Краља Петра I Карађорђевића у Бијељини, у оквиру прославе Дана Града.

18.09.2023.

Подручна привредна комора Бијељина један је од организатора Другог сајма женског предузетништва бијељинске регије, који ће бити одржан 30.09.2023. године (субота) на Тргу Краља Петра I Карађорђевића  у Бијељини, у оквиру прославе Дана Града.

Очекује се да ће учешће на Сајму узети око 40 жена предузетница. Као пратећа манифестација Сајма, планирана је и панел дискусија о теми положаја и услова рада жена предузетница, предностима и тешкоћама са којима се сусрећу у раду.

Позивамо Вас да узмете учешће у овом Сајму, као јединственој манифестацији промоције женског предузетништва, његовој подршци, развоју и јачању. Ова манифестација промовише легалан рад, тако да учешће на Сајму могу узети само регистроване предузетничке дјелатности, стари и умјетнички занати, кућна радиност итд.

Сајам женског предузетништва је изложбено-продајног карактера, а биће адекватно медијски пропраћен. Планирано је да траје од 11,00 часова (свечано отварање) до 17,00 часова, с тим што ће изложбени простор бити отворен већ од 10,00 часова тако да учеснице могу да уреде и опреме свој штанд према сопственој жељи.

За учеснице сајма обезбијеђен је:

- бесплатан изложбени простор (штанд)
- један кетеринг оброк
- пиће за освјежење током трајања Сајма.
                                                                                                     
Трошкове доласка у Бијељину и повратка (за оне ван Бијељине) сносе саме учеснице.

Крајњи рок за пријаве је 25.09.2023. године. Пријаве се подносе путем телефона 055/240-460 сваког радног дана од 08,00-15,00 часова или путем електронске поште: slavicam@bn.komorars.ba

Намјера организатора - Подручне привредне коморе Бијељина, Подручне занатско-предузетничке коморe Бијељина, Женскe задруге, Градске управе Града Бијељина, привредног друштва Комуналац а.д. Бијељина је да овај Сајам постане традиционалан, међународни и вишедневни.

Искрено се надамо да ћете препознати значај организовања једне овако важне регионалне манифестације и узети активно учешће на Другом сајму женског предузетништва бијељинске регије, на чему Вам се унапријед и најљепше захваљујемо.

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder