ПОЗИВ НА БЕСПЛАТНУ ВАКЦИНАЦИЈУ ПРИВРЕДНИКА И ЗАПОСЛЕНИХ


Имунизација за привреднике и њихове запослене из Републике Српске вакцином Астра Зенека заказана је за предстојећи викенд, односно у суботу и недјељу 27. и 28. марта у Београду.

25.03.2021.

Привредна комора Србије уз подршку Владе Републике Србије, обезбиједила је путем Коморског инвестиционог форума земаља Западног Балкана (КИФ ЗБ6), чије су чланице привредне коморе земаља у региону, процес имунизације за привреднике и њихове запослене из ових земаља.

Имунизација вакцином Астра Зенека заказана је за предстојећи викенд, односно у суботу и недељу 27. и 28. марта у Београду, због чега Привредна комора Републике Српске позива све заинтересоване привреднике да се попуњавањем упитника пријаве најкасније до петка, 26. марта до 10.00 часова, како би списак пријављених упутили у Привредну комору Србије.

Позив се односи искључиво за привредна друштва из Републике Српске и правне облике организовања: д.о.о., а.д., ортачко друштво, подружнице у Републици Српској.

У овом моменту могуће је пријавити 10 особа по једном привредном друштву. Међутим, Привредна комора Српске позива привредна друштва која имају већи број заинтересованих за вакцинацију да нам доставе списак свих заинтересованих, ако је могуће данас до краја дана, како би се сагледао број заинтересованих из свих земаља и процијенила могућност обезбјеђивања вакцинације већем броју запослених.

Имунизација ће бити вршена на Београдском сајму.

За вакцинацију привредника из региона биће отворене посебне кабине у оквиру Сајма, гдје се иначе организује вакцинације грађана, а с обзиром на то да у овом тренутку не знамо у којој хали и одакле ће се улазити у халу, Привредна комора Србије ће организовати видљиве инфо пултове у оквиру Сајма како би упућивала привреднике ка мјесту вакцинације. Сви који су на списку, у складу са тим како организују свој пут, моћи ће да дођу у том временском периоду и да сачекају вакцинацију. Запослени из ПК Србије биће на лицу мјеста оба дана како би пружили подршку.

Приликом вакцинације попуњава се стандардизован формулар (који садржи и сагласност за вакцинацију) који можете преузети у прилогу. Формулар треба да попуне сви који долазе на вакцинацију. На овај начин ће се знатно убрзати поступак вакцинације.

Напомињемо, превоз до Београда и назад привредници обезбјеђују у сопственој режији, али су ослобођени плаћања вакцинације и обавезе посједовања ПЦР теста приликом уласка у Републику Србију, јер ће Привредна комора Србије најавити њихов улазак у земљу.

Сви подаци који се прикупе обрађиваће се у складу са Законом о заштити личних података и неће се дистрибуирати изван потреба које прописује Влада Републике Србије.

формулар вакцинација
 

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder