Братунац - Отворен 16. Међународни сајам ''Дани малине 2024''


Шеснаести Међународни сајам пољопривреде, привреде и туризма “Дани малине 2024” у Братунцу су данас отворили начелник општине Братунац Лазар Продановић и министар спољне трговине и економских односа БиХ Сташа Кошарац.

14.06.2024.

Шестаести Међународни сајам пољопривреде, привреде и туризма "Дани малине 2024" у Братунцу је данас отворио замјеник предсједавајућег Савјета министара Сташа Кошарац.

Отварајући ову дводневну привредну манифестацију Кошарац је посебно истакао њен интернационални карактер што је веома значајно за ову општину и Републику Српску јер потврђује да је она мјесто повољно за инвестирање, развој и креирање бољег пословног амбијента.
Честитајући организатору, учесницима и посјетиоцима Сајма, министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара, нагласио је да је ово један од пет међународних сајмова у БиХ.

Начелник братуначке општине Лазар Продановић изразио је задовољство одзивом излагача и захвалио свим учесницима, као и спонзорима истичући да ове године учествује више од 80 излагача из Републике Српске, Србије, Федерације БиХ, Црне Горе, Сјеверне Македоније и Италије. Посебно је истакао подршку Владе Републике Српске и Привредне коморе Републике Српске.

“Циљ нам је да данас, када је више од 80 излагача овђе они прикажу своје активности, али истовремено да разговорима, панелима, који су планирани у току ове манифестације привучемо потенцијалне инвеститоре у ову малу, али перспективну општину, која и географским положајем и самим својим током развоја заслужује већу пажњу. Радићемо заједно на овим активностима и желимо на сваки могући начин створити амбијент у којем ће бављење овом активности привреде бити врло привлачно за највећи број грађана и пољопривредних произвођача у нашој општини. Само присуство великог броја представника из Републике Српске, Босне и Херцеговине, Републике Србије, Сјеверне Македоније и Републике Италије указује на привлачност ове манифестације” – поручио је начелник Продановић Отварању Сајма.




 

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder