15. Међународни сајам пољопривреде, привреде и туризма ''ДАНИ МАЛИНЕ БРАТУНАЦ 2023''


Привредна комора Републике Српске и Подручна привредна комора Бијељина учествовали су на Међународном сајму пољопривреде, привреде и туризма под називом ”Дани малине 2023”. 

12.06.2023.

Овогодишњи сајам ''Дани Малине-2023'' ​на којем је учествовало рекордних 80 излагача из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије и Црне Горе. а посјетиоци су могли уживати у богатој гастро понуди с дегустацијом јела и пића из Средњег Подриња и Бирча. 

Отварању “Дана малине” присуствовао је министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић, начелник општине Братунац др Лазар Продановић, помоћник министра пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Горан Бурсаћ који је истакао да ово министарство издваја знатне подстицаје за малинарство у Братунцу и да ће то бити и настављено.

Шулић је честитао организаторима на успјешном организовању манифестације и изразио задовољство што је сајам постао традиционалан, као и бројем излагача и посјетилаца.

Отварању дводневног сајма присуствовали су амбасадор Италије у БиХ Марко ди Руцо, предсједници неколико општина из Србије, те директори Завода за запошљавање и Туристичке организације Републике Српске Мирослав Вујичић и Миодраг Лончаревић.

Испред Подручне привредне коморе Бијељина сајму су присуствовали Срђан Маринковић и Весна Стојановић, док је испред Привредне коморе Републике Српске сајму присуствовао Драган Шепа.

За пољопривредне произвођаче као и за оне који желе да се баве сеоским туризмом, организоване су стручне радионице и панел предавања на којима су говорили професори Александар Лепосавић и Слободан Миленковић.

Штанд Привредне коморе Републике Српске - Подручне привредне коморе Бијељина посјетили су министар трговине и туризма Денис Шулић, помоћник министра пољопривреде Горан Бурсаћ, Миодраг Лончаревић директор Туристичке организације Републике Српске и амбасадор Републике Италије у Босни и Херцеговини Марко ди Руцо са којим су представници Привредне коморе разговарали о пословном форуму који ће окупити велики број привредника из Републике Српске и Италије. 



 

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder