ППК Бијељина на отварању канцеларије Инвестиционо - развојне банке РС у Бијељини


Директорица ППК Бијељина Славица Марковић присуствовала је отварању канцеларије ИРБ РС у Бијељини и округлом столу о актуелном стању и перспективама пословања за привреднике са подручја Бијељине и Семберије, који је одржан након церемоније отварања.

22.12.2021.

Канцеларија Инвестиционо-развојне банке Републике Српске отворена је јуче у Бијељини, на адреси Незнаних јунака 34.

Поред в.д. директора Инвестиционо-развојне банке Републике Српске Дражена Врховца, свечаном отварању присуствовали су и министарка финансија Републике Српске Зора Видовић, министар привреде и предузетништва Републике Српске Вјекослав Петричевић, директор Гарантног фонда Републике Српске Радивоја Крчмар и директорица Подручне привредне коморе Бијељина Славица Марковић.

Вршилац дужности директора Инвестиционо-развојне банке Републике Српске Дражен Врховац рекао је да је отварањем канцеларија у овом граду јасно показана намјера те банке за равномјерним развојем Републике и пружањем подршке за привреднике, као и грађане који користе стамбене кредите.

- На подручју Семберије смо до сада уложили више од 340 милиона КМ у подршци привреди, од чега 68 милиона КМ у стамбени фонд. Подржали смо и обвезнице и града Бијељина са 7,7 милиона КМ, као и Власенице, Шековића, Осмака, Лопара чиме јасно показујемо да пружамо подршку свим локалним заједницама, привредницима и грађанима - рекао је Врховац.

Регионална канцеларија ИРБ-а у Бијељини је четврта у Републици Српској, након оних у Приједору, Источном Сарајеву и Требињу, чиме је комплетирано регионално ширење ове банке широм Републике.

Након отварања, у Центру за културу "Семберија" одржан је округли сто о актуелном стању и перспективама пословања за привреднике са подручја Бијељине и Семберије.

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori
  • infobiz slajder