Инфо дан о значају примјене дигиталне трансформације у малим и средњим предузећима


ПКРС у сарадњи са ППК Бијељина, у уторак, 22.12.2020. у 10 часова, организује инфо дан о значају примјене дигиталне трансформације у малим и средњим предузећима.

18.12.2020.

Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa Područnim privrednom komorom Bijeljina, u utorak, 22.12.2020. u 10 časova organizuje info dan o značaju primjene digitalne transformacije u malim i srednjim preduzećima.

Poziv i program info dana se nalazi u prilogu.

Cilj organizacije info dana je predstavljanje projekta „Centar za digitalizaciju, podizanje konkurentnosti i inovacije u MSP – DigIT SME“ i značaja primjene digitalne transformacije u MSP. U okviru info dana biće predstavljen i Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Republike Srpske i usluge Centra.

Info dan se organizuje u okviru projekta Privredne komore Republike Srpske „Centar za digitalizaciju, podizanje konkurentnosti i inovacije u MSP – DigIT SME“. Partneri u projektu su kompanije Saga NFG d.o.o. Banja Luka i Topinox d.o.o. iz Prnjavora, te Područna privredna komora Banja Luka i Inovacioni centar Banja Luka. Projekat ima za cilj podići konkurentnost i inovacione kapacitete izvozno-orijentisanih malih i srednjih preduzeća (MSP) metaloprerađivačke i mašinske industrije Republike Srpske.

U narednom periodu projektom DigIT SME je planirana organizacija edukacija na temu primjene digitalne transformacije u MSP, povezivanje i saradnja kompanija iz sektora metalo-prerade i sektora informaciono-komunikacionih tehnologija i podrška primjeni digitalne transformacije u privrednim društvima.

Učešće na prezentaciji je besplatno. Prezentaciju možete pratiti putem sljedećeg Zoom linka: https://us02web.zoom.us/j/87606416702?pwd=SUFzNi9JOGZ2RHRqR2gvZkEzZnBVQT09

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite na milenal@bl.komorars.ba

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori
  • infobiz slajder