Јавна расправа о Нацрту закона о фискализацији


Министарство финансија Републике Српске и Привредна комора Републике Српске организују Јавну расправу о Нацрту закона о фискализацији.

12.11.2021.

Министарство финансија Републике Српске и Привредна комора Републике Српске, позивају све заинтересоване чланице Привредне коморе Републике Српске да присуствују јавној расправи о Нацрту закона о фискализацији РС. Јавна расправа ће се одржати дана 23.11.2021. године у 12.00 часова у просторијама Привредне коморе Републике Српске, сала „Јахорина“.
 
С обзиром на тренутне околности изазване појавом корона вируса, број учесника ће бити ограничен на максимално 50 особа у сали „Јахорина“  која има дупли капацитет, управо како бисмо омогућили да се испоштују све епидемиолошке мјере и да се осигура безбједан боравак свих учесника који би присуствовали.
 
Позивамо све заинтересоване за присуство на јавној расправи, да се пријаве на адресу електронске поште aleksandraik@komorars.ba најкасније до 19.11.2021. године до 16 часова.
 
ONLINE УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ
 
Сви заинтересовани који нису у прилици да присуствују јавној расправи, имаће могућност да учествују у расправи путем ZOOM апликације. Линк за регистрацију на јавну расправу је:
 
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZItcO6grjovHNYiFuRxqyG2h4HGzcZ3kADn
 
Након успјешне регистрације аутоматски ће Вам бити достављен линк за праћење јавне расправе.
 
Народна скупштина Републике Српске разматрала је Нацрт овог закона на 18. редвној сједници и усвојила Закључак да се Нацрт закона о фискализацији упути на јавну расправу, јер се наведеним Нацртом закона уређују питања која су од посебног значаја за грађане и о којима је неопходно да се најшире консултују заинтересовани органи и организације, привредна друштва, научне и стручне институције.

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori
  • Korporativni veb identitet privrede
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  • Članstvo u komori
  • Korporativni veb identitet privrede