PPK Bijeljina i RPK Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga organizuju učešće privrednika na 29. međunarodnom sajmu ''Kavalaekspo 2023''


PPK Bijeljina u saradnji sa Privrednom komorom Srbije - Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga organizuje učešće privrednika iz Republike Srpske i Srbije na 29. međunarodnom opštem sajmu ''Kavalaekspo 2023'' u Grčkoj.

22.08.2023.

Područna privredna komora Bijeljina u saradnji sa Privrednom komorom Srbije – Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga organizuje učešće privrednika iz Republike Srpske i Srbije na 29. međunarodnom opštem sajmu ''Kavalaekspo 2023'' u Grčkoj.

29. sajam ''Kavalaekspo 2023'' se održava u periodu od 29. septembra. – 02. oktobra 2023. godine u izložbeno konferencijskom centru ''Apostolos Mardiris'', Nea Karvala, Kavala, Grčka.

U martu ove godine PPK Bijeljina i RPK Leskovac potpisali su sporazum o saradnji u cilju povezivanja privrednika dvije zemlje, a kao rezultat saradnje dvije Komore, obezbjeđen je besplatan štand za privrednike iz Srbije i Republike Srpske koji se na zajedničkom štandu mogu predstaviti putem propagandnog materijala i proizvoda.

Sajam će okupiti mnoge preduzetnike, poslovne aktere i lidere iz regiona i pružiti mogućnost za unapređenje dosadašnje i stvaranje nove saradnje privrednika, malih i srednjih preduzeća regije Kavala i privrednika iz Srbije i Srpske kako u pogledu poslovno tehničke, tako i komercijalne saradnje.

PPK Bijeljina Vas poziva da budete član privredne delegacije i predstavite svoje privredno društvo. 

U cilju kvalitetne pripreme posjete privredne delegacije Kavali, molimo Vas da se blagovremeno prijavite PPK Bijeljina, zaključno sa 15. septembrom 2023. godine.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti PPK Bijeljina, osoba za kontakt:

Srđan Marinković
telefon: 055 490 127
elektronska pošta: srdjanm@bn.komorars.ba

 

  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder
  • 30 GODINA U SLUŽBI PRIVREDE
  • naše je bolje
  •   Članstvo u komori
  • infobiz slajder